Apartmani

Naša kuća (više slika) s obiteljskim apartmanima smještena je u prvom redu do mora (naša plaža). Raspolaže sa samo dva apartmana kako biste u miru mogli uživati u svom odmoru. Klik na ime apartmana vodi Vas u galeriju fotografija.

Cijene smještaja naći ćete ovdje.

Apartman Tamaris. Na prvom katu na raspolaganju Vam je apartman Tamaris za 4-6 osoba. Apartman je veličine 80 m2 i ima natkrivenu terasu. Klimatiziran je i moderno uređen, opremljen satelitskom TV. Apartman se sastoji od:
  • spavaće sobe bračnim ležajem, kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom u kojem je smješten ležaj na razvlačenje za dvije osobe te kupaone. Kuhinja je opremljena hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom te perilicom posuđa.
  • druge spavaće sobe s kupaonicom za dvije osobe i bračnim ležajem.
Apartman Ružmarin. Na drugom katu na raspolaganju Vam je apartman Ružmarin za 5 osoba veličine 70 m2 s terasom velične 25 m2 i iznimnim pogledom na more i obližnje otoke.
Apartman je klimatiziran i moderno uređen, opremljen satelitskom TV.Sastoji se od:
  • spavaće sobe s bračnim ležajem te još jednim ležajem za jednu osobu.
  • kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom u kojem je smještena kutna garnitura koja se sastoji od dva normalna ležaja Kuhinja je opremljna hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom te perilicom posuđa.
  • kupaone.

Kod Joke 2009 - Obiteljski apartmani Stanići